Mooi Friesland Makelaardij | info@mooifrieslandmakelaardij.nl | Tel: 06 538 392 08
Begeleiding Waarschijnlijk koop je hooguit twee of drie keer in je leven een huis. Voor ons is het echter een dagelijkse bezigheid. We kennen de kansen en de risico’s, de voordelen en valkuilen. Wij helpen je de juiste beslissing te nemen en behoeden je voor misstappen
De scherpste prijs Uit onderzoek is gebleken dat een deskundige aan- of verkoopspecialist gemiddeld 5 tot 6% meer onderhandelingsresultaat bereikt dan wanneer de koper of verkoper zelf de onderhandeling doet. Een ervaren makelaar zorgt ervoor dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe woning en je de juiste prijs krijgt als je jouw woning wilt verkopen. Jouw belang voorop Bij Mooi Friesland Makelaardij staat jouw belang voorop. Doordat wij geen hypotheken verkopen, zijn wij volledig onafhankelijk en hoeven wij enkel en alleen jouw belangen te vertegenwoordigen. Wij zorgen dat jij als koper of verkoper sterk in je schoenen blijft staan. Onderzoek bij aankoop Als koper heb je een onderzoekplicht. Wat inhoud dat je onderzoek moet doen naar de woning die je wilt kopen. Wij weten precies waar je op moet letten en begeleiden je bij de beoordeling van de woning. Doordat wij niet emotioneel betrokken zijn, voorzien we je altijd van een eerlijk advies.
Begeleiding Waarschijnlijk koop je hooguit twee of drie keer in je leven een huis. Voor ons is het echter een dagelijkse bezigheid. We kennen de kansen en de risico’s, de voordelen en valkuilen. Wij helpen je de juiste beslissing te nemen en behoeden je voor misstappen De scherpste prijs Uit onderzoek is gebleken dat een deskundige aan- of verkoopspecialist gemiddeld 5 tot 6% meer onderhandelingsresultaat bereikt dan wanneer de koper of verkoper zelf de onderhandeling doet. Een ervaren makelaar zorgt ervoor dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe woning en je de juiste prijs krijgt als je jouw woning wilt verkopen. Jouw belang voorop Bij Mooi Friesland Makelaardij staat jouw belang voorop. Doordat wij geen hypotheken verkopen, zijn wij volledig onafhankelijk en hoeven wij enkel en alleen jouw belangen te vertegenwoordigen. Wij zorgen dat jij als koper of verkoper sterk in je schoenen blijft staan. Onderzoek bij aankoop Als koper heb je een onderzoekplicht. Wat inhoud dat je onderzoek moet doen naar de woning die je wilt kopen. Wij weten precies waar je op moet letten en begeleiden je bij de beoordeling van de woning. Doordat wij niet emotioneel betrokken zijn, voorzien we je altijd van een eerlijk advies.
Mooi Friesland Makelaardij | info@mooifrieslandmakelaardij.nl | Tel: 06 538 392 08